Môžete sa kedykoľvek odhlásiť. Zasielame raz za 14 dní.
- Úvod
- Výroba Boilies
- Enzýmový prášok 50g
Enzýmový prášok 50g

- Kompletné špecifikácie
- Hodnotenie 0
- Komentáre 0
- Enzýmový prášok 50gSkladom 2 ks6,69 €5,58 € bez DPH
Enzýmový zložený prášok
Ide o koncentrovanú enzýmovú zlúčeninu špeciálne navrhnutú pre priemysel chovu rýb v studenej vode. Pozostáva z viacerých druhov psychrofilných enzýmov s optimálnym rozsahom teploty vody 5° - 30°C.
Keďže kapor nemá žalúdok, jeho potrava musí byť čo najľahšie stráviteľná. Enzýmy sú pre ryby veľmi prospešné a pomáhajú rybám pri trávení potravy, čím maximalizujú vstrebávanie všetkých živín. Skvelé na použitie, aby sa návnady stali otvorenejšími (čiastočne predtrávenými), týmto spôsobom sa uvoľňujú aminokyseliny a uvoľňujú sa všetky druhy atraktorov, ktoré sa oveľa ľahšie rozptýlia vo vode. Zvýši sa tým príťažlivosť akejkoľvek návnady alebo návnady s háčikmi oveľa lepšie vyniknú. To určite pritiahne ryby na vašu návnadu.
Aby bola vaša návnada bioaktívna:
Najlepšie je pridať do hotových (háčikových) návnad nasypaním prášku do vrecka s návnadami, dobre pretrepte a nechajte pri izbovej teplote 1 – 3 dni (v závislosti od použitej návnady), aby sa návnada otvorila. Alebo po pridaní prášku do návnady uchovávajte v mrazničke až do použitia, pred použitím opäť nechajte 1 – 3 dni pri izbovej teplote. Tiež je možné pridať do čistej vody alebo tekutého namáčania/dipu podľa vášho výberu, aby sa stal veľmi bioaktívnym, a rozptýliť ho týmto spôsobom na vašu návnadu. Pre maximálny výsledok opäť nechajte vsiaknuť. Návnada bude navonok trochu lepkavá a mäkká, ryby sa do nej zbláznia.
Vzhľad: žltohnedý prášok
Rozpustnosť: rozpustný vo vode (90%)
Enzýmy sa nesmú zohrievať na viac ako 50°C, pretože ich aktívne vlastnosti sa nenávratne zničia. Najlepšie je uchovávať v chladničke pri teplote okolo -20 °C, po zahriatí sa opäť aktivujú.
Odporúčané dávkovanie na kg hotovej návnady: Použite okolo 4 - 8 g, v závislosti od použitej návnady (trvanlivosť / mraziaca návnada). Neexistuje žiadna maximálna úroveň zahrnutia, použitie väčšieho množstva v studenej vode pod 13 °C počas zimy je veľmi prospešné.
Technické údaje:
Beta-glukanáza 75000 U/gr min
Xylanáza 22 000 U/gr min
Celuláza 12500 U/gr min
Amyláza 2500 U/gr min
Proteáza 7500 U/gr min
Pektáza 50 U/gr min